Hokkai Fukubukuro

Gezonde voornemens

De vakantie is alweer voorbij. Na een zomer lang genieten van lekker veel eten en drinken, is het tijd om het weer wat gezonder aan te pakken. Meer bewegen, voldoende slapen en gezond en gevarieerd eten. Dit vraagt om een goede planning nu onze agenda’s weer overvol zitten met (thuis)werken, kinderen, sportclubs en andere activiteiten.

Tas vol vis met korting

Met de Hokkai Fukubukuro willen wij graag ons steentje bijdragen aan uw goede voornemens. Deze tas vol met heerlijke, gezonde en makkelijk te bereiden visproducten bieden wij nu met korting aan! Geheel volgens de Japanse traditie blijft de inhoud van de tas tot het laatste moment een verrassing, maar wij verzekeren u dat het de moeite waard is.

De moeite waard

De Hokkai Fukubukuro is tot en met zondag 27 september 2020 met korting bij ons te bestellen. Van 29 september tot en met 3 oktober kunt u uw tas met heerlijke vis komen ophalen bij ons in IJmuiden. Hierover ontvangt u tegen die tijd nog een mail. Alvast veel plezier met uw Hokkai Fukubukuro!

Zij gingen u al voor…

2019 © HOKKAI GROUP