Hokkai Fukubukuro

Tas vol vis met korting

Fukubukuro’s zijn rond de jaarwisseling niet te missen in Japan. Deze traditionele tassen worden gevuld met allerlei soorten producten, zoals kleding, apparatuur en etenswaren. Consumenten weten van tevoren niet wat de precieze inhoud van hun tas is, alleen dat ze fikse kortingen krijgen.

Een aantal jaar geleden hebben wij deze Japanse traditie naar Nederland gehaald. Tijdens onze open dagen bieden wij de Hokkai Fukubukuro aan. Met succes! Steeds meer mensen laten zich verrassen met een tas vol smakelijke, gezonde en makkelijk te bereiden visproducten.

De moeite waard

Vanwege de toenemende vraag naar onze Fukubukuro’s, hebben wij besloten de traditionele verrassingstassen vaker aan te bieden. Op deze manier kunt u op een laagdrempelige, leuke en lekkere manier kennismaken met het assortiment van Hokkai Suisan en steeds meer van onze producten uitproberen.

U bestelt de Hokkai Fukubukuro tot en met 27 maart 2020 met fikse korting! Wij zorgen dat uw tas van woensdag 25 maart tot en met zaterdag 28 maart voor u klaar staat in IJmuiden. Tijdens het ophalen van uw tas komt u er pas achter welke visproducten u mee naar huis neemt. Wij verzekeren u dat het de moeite waard zal zijn!

Zij gingen u al voor…

Thuiskok Oof kookte met Buri no Kirimi

Bekijk het recept

Thuiskok Wesley kookte met Saba Mirinboshi

Bekijk het recept

Thuiskok Julia kookte met Sake Sashimi

Bekijk het recept

Thuiskok Joris kookte met Shio Saba

Bekijk het recept

Thuiskok Kirsten kookte met Gindara Saikyozuke

Bekijk het recept

Thuiskok Pieter kookte met Sake Teriyaki

Bekijk het recept

2019 © HOKKAI GROUP