Updates april 2020

Afhalen en bezorging

Al ruim zeven weken kunnen wij u wegens het coronavirus niet in ons restaurant ontvangen. Daarom bieden wij onze sushi, sashimi en sake aan voor afhaal en thuisbezorging. Kuniyoshi, Budi, Ruben en Jerry staan van dinsdag tot en met zaterdag voor u klaar. U plaatst uw bestelling online en kunt deze in IJmuiden komen afhalen of thuis laten bezorgen. Uiteraard houden wij hierbij minimaal 1,5 meter afstand in acht.

27-jarig bestaan

In april bestond Hokkai Suisan alweer 27 jaar! Om dit te vieren, hebben wij maar liefst vijf visproducten met korting aangeboden. Dat resulteerde in vele bezorgingen bij onze klanten thuis in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Wilt u in mei ook vis met korting bij ons bestellen? Registreer u dan snel. Wij houden u via de mail op de hoogte van onze aanbiedingen.

Chef’s recept: zalm met groenten

Onze chef Kuniyoshi Ohtawara is weer voor u de keuken ingedoken! Dit keer deelt hij het recept van Sake Saikyozuke (zalmfilet in zoete misosaus) met groenten, dat u binnen 10 minuten klaarmaakt: “Het geheim van dit recept is om de groenten samen met de vis in aluminiumfolie te stomen. Hierdoor blijven alle vitamines van de groenten intact, wat in deze tijd extra belangrijk is.”

Hokkai Fukubukuro

Met een glimlach verstopt onder het mondkapje hebben onze toppers deze maand een recordaantal Hokkai Fukubukuro’s ingepakt! Deze traditionele verrassingstas vol met gezonde en heerlijke vis was voorlopig voor de laatste keer met korting bij ons te bestellen. Tot ons genoegen hebben we hier veel visliefhebbers blij mee gemaakt!

Hokkai at Home bij Sannah

Deze maand deelde thuiskok Sannah haar overheerlijke recept met kookfoto’s voor makreel in misosaus met mie: “Zo lekker heb ik vis nog niet eerder geproefd! En zelfs ik flans er zonder moeite een heerlijk maaltje van in elkaar: vis ontdooien en in de oven, mie of rijst koken en groenten roerbakken. Echt om je vingers bij af te likken!”

2019 © HOKKAI GROUP